Det her skal du opleve i mulighedernes land

Den vestlige kultur har sit hovedsæde i USA. Mulighedernes land. Landet, der blev bygget på et møde mellem mange forskellige kulturer fra hele verden. Det er et land med en utrolig historie helt den engelske undertrykkelse til borgerkrig til frihedsbevægelser. På kort tid har landet skabt sig en utrolig rig kultur, der har båret mange traditioner fra Europa og resten af verden med sig. Det er også et land, hvor pengene tæller mere end mange andre steder, der er masser af udbydere af kviklån. Mange af verdens største virksomheder kommer fra USA, og det har bestemt også sat sit præg på landet. Hvis du mangler pengene til at opleve mulighedernes land, se dine muligheder på en låneoversigt. Der er mange ting, du kan opleve, men det mest spændende er at opleve modsætningen mellem øst- og vestkyst.

Den vestlige verdens hovedstad: New York, New York

Omdrejningspunktet for Frank Sinatras ikoniske sang er et af de steder i USA, hvor du kommer til at opleve den vestlige verden på steroider. De tårnhøje skyskrabere danner nærmest en bjergkæde, som smukt lyser op om aftenen. Det især smukt, hvis du vælger at se det fra en af bådene, der sejler på Hudson River. Du vil også opleve den ufattelige mængde af reklamer, der lyser Times Square op samt de iskolde skuldre i byens metro.

Frisind og hippiernes hovedstad: San Francisco

Du har sikkert hørt om hippierne, der skabte en kæmpe bevægelse med kærlighed og fred i højsædet. Meget af det livssyn lever stadig i storbyen San Francisco, hvor du kan tage en gåtur i den legendariske Golden Gate Park. Du kan også opleve et af de mest ikoniske sportshold, som USA har at byde på. San Francisco 49’ers dominerede NFL i 90’erne og er nærmest uovertrufne i. succes. Noget andet, der er værd at opleve, er Fishermans Wharf, der er et travlt turistcentrum, hvor du kan få masser af souvenirs og egnsretter. Hvis du godt kan lide mysterier, ligger det verdensberømte Alcatraz fængsel lige ud for San Franciscos kyst, og du kan måske selv gætte dig frem til, hvordan tre mænd flygtede, så fængslet måtte lukke.