Bedste cykelhjelme til 2021

Og købe en god cykel spejl, så du kan overvåge din hund (for eksempel er dit kæledyr bliver træt). Dette betyder ikke, du skal købe den dyreste hjelm du ser, bare ikke købe den billigste enten. Reaktion: Hjelme er effektive Der er masser af beviser for effektiviteten af hjelm i at reducere risikoen med 63-88% for cyklister i alle aldre, i tilfælde af et nedbrud, for at lide et hoved, hjerne, og alvorlig hjerneskade. (12-14) Mens cykel- og motorcykelhjelme testes ved 22 kilometer i timen (km/t), beskytter de normalt bæreren godt, hvor den oprindelige hastighed er højere, fordi kraftens sværhedsgrad normalt bestemmes af hovedets lukkehastighed og brolægning, ikke af bærerens fremadrettede bevægelse.

Der er masser af billige indehavere, cykelhjelm med airbag (https://cykelairbag.dk/) som du kan montere på din cykel. Du kan nu sætte en robust sikker afstand mellem dig og dit barn, så ulykker ikke sker, og de holder sig ude af trafikken med den nye cykel blår bar. Enheden for forebyggelse af personskader ved Universitetet i Otago antyder, at de høje alvorlige skader, som børn i denne aldersgruppe har lidt, “sandsynligvis skyldes det længere antal kørte kilometer”. (9) Personer i aldersgruppen 35-39 år havde også tilsvarende høje alvorligt tilskadekomst. (9) Land Transport Safety Authority trafikulykkesdata for 1995-1999 for skader på børn som følge af at komme i kontakt med et motorkøretøj viser, at hele 90% af skaderne fandt sted i en 50kph hastighed zone, 83% på en flad vej, 49% i et kryds, og 27% i en indkørsel. (11) Selv om der er behov for effektiv forebyggelse af personskader i alle faser af levetiden, er der et stærkt argument for børn, der modtager “første opkald” om de disponible ressourcer.

Medicinsk forskning viser, at de nuværende hjelme fungerer godt, men vi mener, at der er plads til forbedringer, især i at give en “blødere landing. – Vi har en side op på hjelmskum, der giver flere detaljer om mulig brug af nye materialer. Forskning på nedstyrtede cykelhjelme viser, at de fleste mennesker ramte jorden med en relativ hastighed på omkring 14 km / t. Hvis en rytter bliver ramt af en bil eller rammer en mur på 50 km / h, og hovedet tager et direkte slag med denne hastighed, vil ingen hjelm forhindre skade eller død. Tænk på dette; en motorcyklist vil fortælle dig, at hans eller hendes hoved kun vil passe ind i visse mærker af hjelm uanset ‘størrelse’.

Cykeltrøjer – der er forskellige meninger og den type tur vil gøre en forskel. Heldigvis er dette scenario ikke almindeligt. (3) Dette syn på hjelmenes effektivitet er blevet sat spørgsmålstegn ved nogle cykelfortalere, og meget få forskere, især Adams & Hillman, og andre. (4, 15-18) Adams og associerede virksomheder hævder, at effektiviteten af hjelme er overvurderet, fordi cyklister, der bærer hjelme er mindre forsigtige og dermed mere tilbøjelige til at blive såret end dem, der ikke bærer hjelme (“risiko homøostase” teori). 1 & 2 betyder, at der er et langt mere presserende behov for, at cyklister bærer hjelm end for fodgængere.