Iværksætterkultur som din Passion

Iværksætteri har været min passion for så længe jeg kan forpligte sig til hukommelsen til at lære at skrive, og som startede i 5klassetrin! Mærkeligt nok, jeg ’ t rejst rundt masser af virksomhedsejere vokser op i New Jersey og heller ikke omgivet af mange business-orienterede personer.
I første omgang blev der udtrykt min passion gennem forestillingen om, at ekstra penge kan være foretaget en corporate job. Der er flere grunde til, hvorfor folk bliver iværksættere: at være i stand til at spare op til deres børn ’ s collegeuddannelse, pay off regninger, købe et hus, have fleksibilitet til at deres egen timer, og endnu vigtigere at blive chef for deres skæbne.
Iværksætterkultur som din passion virkelig åbner dørene til mange områder af interesser. I mit sind er at være iværksætter som at flyve et fly uden en destination; betydning, det ’ s endeløse hvad du udrette, hvor vellykket du bliver og hvad virkelig gør du salig på daglig basis.
Hvorvidt din passion er hækle trøjer, sælger is fra en lastbil til at køre en corporation, det ’ s alt om føler stor på hvad du ’ re gør og at nå frem til din personlige succes. Din passion er noget, du føler dig behageligt, sikkert og kyndig med, og det ’ s den spænding, der holder du arbejder en 50-timers arbejdsuge med et smil på dit ansigt. Det ’ s opfyldelsen af dodging alle de office-drama, der kommer med arbejder den traditionelle 9 til 5.
Hvis du ’ ve haft tanker om at blive din egen chef, men nervøs med at tage skridt i retning af iværksætterånd, forskning din passion først ved at logge på internettet eller gå direkte til dit lokale bibliotek eller Barnes & Noble. Don ’ t forlade din dag job endnu; dog aldrig tillade ukendt at intimidere dine drømme. Ansætte en træner til at guide dig gennem processen. Det ’ s værd din tid, penge og energi.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.