Hvorfor markedsundersøgelse selskaber betale For din mening?

Tage denne kendsgerning. Hvert år, betaler virksomheder baseret i USA ud mere end 300 milliarder US dollars i et forsøg på at overbevise forbrugerne til at købe deres tjenester og produkter. De forskning markedet på en meget stor skala og faktisk betaler deres forbrugere for at. Nu ville du tror hvorfor markedsundersøgelse selskaber betale for din mening?

Markedsundersøgelse selskaber betale dig fordi de sætter pris på dig som forbruger. De skal forstå, hvad du som forbruger synes og hvad gør du foretrækker visse produkter over de andre. Din mening gør det muligt for virksomheder at få deres produkter og tjenester bedre. De forsøger derefter at gøre deres produkter på en måde, du kan lide dem. Jo bedre de kender dig som forbruger, jo bedre er chancerne for deres gør op flere penge.

Din mening er kostbar for virksomheden, hvis produkter og tjenester, du bruger. Da de tilbringer mange pounds på reklame efter at nye produkter, ønsker de at vide, hvad du som kunde synes. De betaler dig for din feedback i online undersøgelser, diskussionsfora, produkt tests og interviews. Det virker simpelt. Som de betaler du, det gør dem tjene mere, de også lære hvad du foretrækker og ønsker. Således er virksomhederne faktisk klar til at betale mere for værdifulde forbrugernes udtalelser.

Mens markedsføring af produkter på denne måde, de ikke gør nogen fordel til dig men faktisk søger favoriserer fra dig. Og det er denne fordel, de betaler for at opfordre dig.

Dette er, hvad der kaldes en perfekt købmandsskab. De tager brug af internettet og online-undersøgelser som en løbende og direkte kanal for lægfolk som dig og mig. Også, at betale for online-undersøgelser er en billig, kompetente og meget effektiv måde at samle kvalitet og meget ønskede markedsundersøgelser. Gammeldags metoder til indsamling af data var dyre, fordi de gamle måder havde et normalt mindre svarprocent.

Der er virksomheder, der er klar til at betale dig op til $ 99 for hver online undersøgelse. Online undersøgelser er de regelmæssige formularer, der er lavet af marketing forskning selskaber. De genererer dem med formålet at få oplysninger om specifikke produkter eller ydelser. Yderligere en detaljeret undersøgelse udføres på din feedback og videregives til de øverste selskaber.

Online surveys er den bedste måde for markedsundersøgelser. Det store antal online-undersøgelse selskaber er faktisk ganske værdifulde til forretninger. Internettet har indført et nyt medium for virksomheder at få data af markedsundersøgelse. Som de fleste af ventures findes på nettet, er markedsundersøgelse af online-undersøgelse en hurtigt udviklende område.

Hver virksomhed har en lidt anden tilgang til at motivere dig til at gøre dig udfylde online-undersøgelser. Den ene ting, de har til fælles er, at de har et komplet registreringsprocessen og processen for kvalificering. Få registreret, Indtast din detaljeret profil og få en bruger benævne og password. I betragtning af din profil gøre virksomhederne ud hvem er berettiget til deres undersøgelser.

Så er du klar til at tage en online-undersøgelse til at bevise, at din mening er virkelig værd at markedet forskning?

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.