Fordelene ved hele livsforsikringer

Når du overveje fordelene ved hele livsforsikringer håber jeg du vil konkludere, at dette er livsforsikring værd at eje. Jeg har ingen indvendinger til tidsbegrænset livsforsikring og ejede selv nogle da jeg var meget yngre. Hver type politik har sin plads og det er egen funktion. Jeg kan ikke, for livet af mig, forstå, hvorfor nogle mennesker aldrig har værdsat dette. Jeg henviser til de sigt fortalere, som synes at hader tanken om at købe en hel liv politik.
Først af fordelene ved hele livsforsikring er død fordel
Hele livsforsikringspolicen sikrer dig en garanteret død udbytte, der aldrig falder og ved død er som regel fri for føderale indkomstskatter. Hvis du vælger kan du tage død fordelen i form af en månedlig indkomst i stedet for et engangsbeløb.
Præmierne forblive niveau; En anden af fordelene ved hele livsforsikringer
Når du køber en hel liv politik er den præmie, du starter ud med den præmie, du altid vil betale. Det stiger aldrig. Hvis du, men beslutter at bruge dit udbytte for at reducere præmier vil du betale en meget lavere præmie end du kontraktmængderne.
Hele livsforsikring politikker har kontanter værdier
En anden af fordelene ved hele livsforsikring er de kontante værdier. De kan lånes af ejeren af politik uanset af hvilken grund, han eller hun skulle vælge. Hvis du skulle beslutte at overgive din politik når som helst modtage du dine kontanter værdier. Disse kontante værdier akkumuleres skat udskudt.
Deltager hele livsforsikring politikker Tjen udbytte
Hvis du ejer en deltagende hele livsforsikring bliver du automatisk berettiget til at tjene udbytte på din kontante værdier, hvis selskabet udfører godt, som de normalt gør.
Disse udbytte kan udbetales til dig i kontanter, kan bruges til at købe indbetalt tilføjelser, at reducere præmier eller de kan stå for at samle på interesse.
Disse er helt sikkert værd fordelene ved hele livsforsikring. Der er mange, mange flere…

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.